Puslapiai

ketvirtadienis, rugpjūčio 27

Uztenka tiesiog leistis nesamai palankaus vejo...

Paskutines valandos Kuala Lupure -pakeliui i nuostabuji Phnom Penh ;)

Pirmas ispudis atsikelus siryt Malaizijos megapolyje Kulala Lumpure -brolyciai, kelione prasidejo :) Vos pakeliu kuprine...Judu pirmyn. 

Dabar taikiklyje - Kambodza. Na bet apie viska nuosekliau.

Vakar su asaromis, tortais ir lauktuviu pilnomis kisenemis pagaliau atsisveikinau su mokykla. Keli rimtesni kadrai:





Vakare vel atvykau i Malaizijos tikrai paselusia sostine! Tiesa sakant, tikrai mazai pamaciau Kuala Lumpuro per visus keturi savanorystes menesius Melakoje. Nors gyvenau tik per 2.5 val kelio nuo KL centrines dalies, taciau, deja, deja, tikrai intensyvus mokyklos gyvenimas ir tirstas mokytojos tvarkarastis... o kur dar magiskai greitai tirpstancios dienos..nebuvo kada aplankyti ir idemiau istyrineti KL.

Bet manau, kad grisiu, tad KL dar bus panagrinetas idemiau, juk kiekvienas apsilankymas siame mieste vercia sirdi plakti sparciau. Yra idomiu vietu! Ir idomiu zmoniu. Puiki sostine - rekomenduoju! 

Vien ko vertas absoluciai puikus ir sis paskutinis CS susitikimas - smagus ir linksmas vakaras su Syah ir jo kambarioku is Panamos broliskosios respublikos.
 
Nuostabus zmones ir puikus laikas - rekomenduoju siuos du draugiskus ir labai siltus CS zmones, jei tik apsistosite KL.

Tikekimes, Tadas ten ir nutups pakeliui i PP lapkriti.

Visiems geriausi linkejimai is Starbucks - esu Pakeliui i Roju, t.y.: i Roju nr.2. Jau praktiskai beldziu i Dangaus vartus ir matau sv. Petra artejant su raktu pundeliu...

It's all right, visos jegos manes neapleidzia, gal net galiu sakyti, kad atvirksciai - stumia pirmyn ir palaiko.

Palaimintos musu dienos, mielieji! 



2 komentarai: