Puslapiai

ketvirtadienis, rugpjūčio 26

paskutinė rugpjūčio savaitė



Lietaus SEZONAS turi kelis privalumus, vienas pirmiausių yra geras temperatūros skirtumas. Dieną atvėsta oras ir judėjimas tampa vėl lengvas ir malonus. Na kiek galima sakyti "atvėsta" prie šalčio įpratusiam šiauriečiui.

Kitas puikus lietaus sezono privalumas - labai ryški, spalvinga ir graži gamta. Kiekvieną dieną mieste ir aplink skleidžiasi vis kitokių rūšių medžiai ir jų žiedai visur paskleidžia nuostabų lengvos vasaros aromatą.

Amžina vasara. Taip tikrai, amžina vasara tik vienas pusmetis būna kaitresnis, sausesnis ir palankesnis kelionėms ir judėjimui, o antroji metų dalis labai tinkama gyvenimui mieste, sėslumui ir mėgavimuisi vietos pramogomis ir malonumais.

nėra blogo oro, yra tik netinkami rūbai, kažkas priminė lietuvišką patartlę.

1 komentaras:

  1. finansinė pagalba

    Paskolos pasiūlymas: dayvilla.hayley@gmail.com
    Aš esu prekybininkas, akcininkas finansinių institucijų, bankų ir NVO visame pasaulyje. Po finansų krizės, kurie kelia grėsmę šiuolaikine ekonomika, nedarbo lygis didėja kiekvieną dieną, aš nusprendė suteikti paskolas 20000 € iki 20,5 milijonų eurų sąžiningi žmonės, nepaisant jų mėnesinės pajamos stengiasi užbaigti projektą. Kontaktai: dayvilla.hayley@gmail.com
    Susisiekite su manimi gauti daugiau informacijos!
         finansinė pagalba

    AtsakytiPanaikinti